• Újdonságaink

    Legújabb parketta és a lerakásához szükséges termékeink listája.

    Parketta csiszológépek

    Nézze meg Lägler professzinális parketta csiszoló gépeinket. Hivatalos márkaképviselet!

    Parketta felújításhoz

    Csiszolópapír (parketta, beton), felületkezelők, ápolószerek, lakkok kis-nagy kereskedelme.

Kedves Vásárlóink!

Szeretnénk tájékoztatni önöket, hogy üzletünk augusztus 20-23-ig zárva tart. Augusztus 24-től újra rendes időben várunk mindenkit sok szeretettel!

Üdvözlettel, a Stábparketta Kft. csapata

Kaindl laminált padlók, Kronotex laminált padlók, BEFAG szalagparketták, Mátraparkett svédpadlók, Mátraparkett tömörfa parketták, Jawor-parkiet kétrétegű parketták, Esco tömöfa svédpadlók, furnér parketták, parketta kiegészítők, Kiesel parketta alátétek, parketta alapozók, Kiesel parketta ragasztók, Bakit és Okatmos aljzatkiegyenlítők, felületkezelő anyagok, parketta lakkok, parketta ápolószerek, parketta olajok, Starcke csiszolószalag, csiszólóháló, csiszolóanyagok, Lägler csiszológépek és akciós parkettáink, padlóink és termékeink közül választhatja ki az Ön számára megfelelő termék(ek)et és rendelheti meg a cégünktől.

Hagyományos európai és egzotikus fafajtákból készült parketták közül tudnak választani vásárlóink. A parketták méretét tekintve a csaphornyos parketta mérettől, egészen a nagyméretű svédpadló méretéig találhatók fapadlók a kínálatunkban. Válasszon az általunk forgalmazott felületkezelő anyagok vagy gyári felületkezelők közül, így a parketta remek kiegészítője lesz az irodájának vagy otthonának. Minden termékből találunk megoldást a padlófűtésre történő alkalmazásra. A nálunk vásárolt kiemelkedő minőségű termékekkel történő kivitelezést garanciával vállaljuk kiváló segédanyagaink felhasználásával.

Top