ELF 250 hengercsiszológép

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

Az ELF 250 hengercsiszológép robusztus, sokszorosan kipróbált hengercsiszológép. Választható hagyományos, három különböző szélességű csiszolóhengerrel, vagy a modern LÄGLER centrifugális csiszolótechnikával felszerelve.

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A sikeres padlóspecialisták évek óta méltán számítanak arra kiváló felületi minőségre, melyet a LÄGLER padlócsiszoló gépekkel érnek el, hiszen az elégedett ügyfelek hosszú távon biztos ügyfelek is egyben. A megbízhatóság, könnyű kezelhetőség és hosszú élettartam megérik a befektetést. Az igényes technológia garantálja a fapadlók magas minőségű, gyors és környezetbarát megmunkálását.

Ne bízza  sikerét a véletlenre! Ha Ön a piacvezető termék mellett dönt, sikeres választásával a legbiztosabb befektetéshez jut.

Termékadatok

Egyfázisú, váltóáramú motor

230 V / 2,2 KW

Védelem

feszültséghiány-kioldás, termikus túlterhelés elleni

Biztosíték

16 Amper

Csiszolóhenger szélesség

250 mm

Csiszolóhenger fordulatszám

kb.2.400 ford/perc

Gépsúly

79 kg

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Top