Kőris Prémium Grandiose 140×20 mm-es tömörfa svédpadló

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

A Vöröstölgy Prémium Grandiose Mátraparkett tömörfa svédpadló, rajzolatos és egyenes szálú „tükrös” elemekből álló, a legmagasabb eljárásoknak megfelelő, válogatott felület. Az elemek között és az elemeken belül csak a természetes növekedésből adódó színeltérések lehetnek.
A felület durva szövetszerkezettől, szíjácstól mentes, alapvetően göcsmentes, de egészséges, színazonos göcsök legfeljebb 5-8 mm átmérőig néhány helyen előfordulhatnak, de nem lehetnek csoportosak. Néhány, a felület összhangját nem zavaró fekete tűgöcs (1-2 mm átmérő) lehetséges..

Termékeink megrendeléséhez árajánlatkérés szükséges az árajánlat kérő űrlap kitöltésén keresztül.

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A Grandiose tömörfa svédpadlók természetes és letisztult megjelenésűek, így a ház szinte minden helyiségébe beilleszthetőek, megfelelnek minden ízlésnek és korosztálynak. Remekül illenek mind hagyományos, mind pedig modern stílusban berendezett otthonokba.

Termékadatok

Méret

600-2400x140x20 mm

Kiszerelés

egy csomagban egy méret, 6 db/csomag, két végén karton élvédővel, zsugorfóliában

Gyártó

Mátraparkett

Lerakási módszer

szegezés vagy ragasztás

Nedvességtartalom

9 ± 2%

Garancia

1 év

Padlófűtésre

nem alkalmas

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Top