Kőris Prémium Style 20 mm, 140-180×20 mm-es tömörfa svédpadló

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

A Kőris Prémium Style 20 mm Mátraparkett tömörfa svédpadló, rajzolatos és egyenes szálú elemekből álló, a legmagasabb eljárásoknak megfelelő, válogatott felület. Az elemek között és az elemeken belül csak a természetes növekedésből adódó színeltérések lehetnek. A felület durva szövetszerkezettől mentes, alapvetően göcsmentes, de egészséges, színszonos göcsök legfeljebb 5-8 mm átmérőig néhány helyen előfordulhatnak, de nem lehetnek csoportosak. Néhány, a felület összhangját nem zavaró fekete tűgöcs (1-2 mm átmérő) lehetséges.
Kivitel: 4 oldalt fózolt, kefélt felület, OSMO hard wax olajjal felületkezelve 3 rétegben, 4 választható színben.
Választható színek: Soul, Dance, Pop, Blues
Nedvességtartalom: 9 ± 2%.

Termékeink megrendeléséhez árajánlatkérés szükséges az árajánlat kérő űrlap kitöltésén keresztül.

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A Style kollekciót ajánljuk mindazoknak, akiknek egyaránt fontos a csúcsminőségű, hosszan tartó fapadló, a tökéletes design és az egészséges élettér. A Style svédpadlók többgenerációs padlóburkolók, melyek megfelelő használat és ápolás mellett szinte elnyűhetetlenek.

Svédpadlóink felületét 100 %-ban természetes olajjal kezeljük, ami bársonyos fényt kölcsönöz a felületnek kihangsúlyozva a fa természetes szépségét. A felület így hosszú éveken át ellenállóbbá válik, hogy Ön még tovább gondtalanul élvezhesse svédpadlóját.

A színes olajozás az egzóták vizuális élményét viszi otthonába, az extra karakteres színek egyéniséget adnak a felületnek, míg mások könnyeddé teszik megjelenésüket.

Kőris. Világos alapszín, gyönyörű rajzolatú faanyag mely remekül illeszkedik a mai modern minimalista és északi belsőépítészeti stílusokhoz.

Termékadatok

Méret

600-2400×140-180×20 mm

Kiszerelés

egy csomagban egy méret, 6 db/csomag, két végén karton élvédővel, zsugorfóliában

Gyártó

Mátraparkett

Lerakási módszer

szegezés vagy ragasztás

Padlófűtésre

nem alkalmas

Garancia

1 év

Nedvességtartalom

9 ± 2%

Választható színek

Country, Folk, Funky, Gospel, Jazz, Metal, Reggae, Rock

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Top