KRONOTEX AQUA ROBUSTO Pure Oak – P1210

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex AQUA ROBUSTO termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatással bír. Tartós és robosztus laminált padlók! A NALFA 24 órás felületi vízállósági tesztje által bevizsgálva.

Kopásállóság: AC5 12/33

7,890 Ft

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

Mindennapi életünk számtalan kiszámíthatatlan történéseket tartalmazhat: szivárgó radiátor vagy egy vázát feldönt a szeretett házőrzőnk – természetesen ezek mindig akkor történnek, ha nem vagyunk otthon. Legalább mostantól a laminált padlónkért nem kell aggódni!

AQUA ROBUSTO egy megbízható partner a legmeredekebb szituációkhoz.

Kiemelkedően vízálló és a force-fit kapcsolódási rendszer miatt egy meg erősebb kötődés jön létre, így képes az Aqua Robusto ellenállni a mindennapos megpróbáltatásoknak. Víz lepergető funkciója miatt rendkívül tartós és minden fajta folyadéknak ellen tud állni. Abban az esetben, ha a hozzáillő Aqua szegélyléccel van kombinálva, 24 órán keresztül vízálló (a NALFA tesztje által mérve)!

Termékadatok

Dimensions 138 x 19.1 x 1.2 cm
Címkék:Kronotex
Top