KRONOTEX DYNAMIC Cloud Oak – D3066

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

Többsávos, fahatású laminált padló a Kronotex DYNAMIC termékcsaládjából. Felülete fa pórus nyomott. Rendkívül robusztus padlók egyedülálló sokféleséggel!

Kopásállóság: AC4 8/32

3,690 Ft

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A DYNAMIC az a laminált padló, ami teljes mértékben segíti kibontakoztatni az egyéniséged. Bármelyik helyiségbe lerakható és alkalmazható, és ami még jobb, hogy egyedi mintákkal kapható. A népszerű tölgy mintákon kívül megtalálhatóak még a juhar, a dió, a bükk és tíkfa minták is. Az egészen világostól a majdnem fehér színekig, a szürke árnyalatokon és a barnás variációkon keresztül egészen a sötét színekig minden megtalálható a fahatású választékban.

 

Mindezek a laminált padló választékot minden elképzeléshez tökéletesség teszik. Ha szeretnéd, hogy a DYNAMIC padlók mindenhová elkísérjenek, ne aggódj, a lapok könnyedén felszedhetők és újra lerakhatók.

Termékadatok

Kopásállóság

AC4 8/32

Felület

fa pórus nyomott

Méret

1380x193mm

Lerakási módszer

clickkes rendszer

Top