KRONOTEX MAMMUT Macro Oak brown – D4791

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex MAMMUT termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatással bír. Laminált padló egy vidéki ház stílusával!

Kopásállóság: AC5 12/33

6,890 Ft

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A MAMMUT padlók lerakásával megidézheted a vidéki házak melegségét minden szobában. A minták egytől-egyig lenyűgözőek az autentikus és természetes fa hatásukkal. A MAMUT termékcsalád látványosan szemlélteti, milyen sokoldalúak tudnak lenni a tölgy minták. Nem véletlen hogy  a tölgy hatású laminált padlók nagyobb népszerűségnek örvendenek társaiknál.

A díszítések többsége domborított, így még inkább élvezhető a természetes fa hatás. A laminált panelek extra keménységűek, extra hosszúak és extra praktikusak. Ha a tökéletességre törekszel, akkor egy termékcsalád jöhet szóba: a MAMMUT a Kronotextől. Egyesíti a ROBUSTO, a DYNAMIC és az EXQUISIT sajátosságait, így lesz a laminált padlók non plus ultrája. A MAMMUT mindig remek választás kimagasló minősége és természetes bája miatt.

Termékadatok

Kopásállóság

AC5 12/33

Méret

1845x188mm

Felület

valódi fa optikai hatás

Lerakási módszer

clickkes rendszer

Top