Master 4V Carpinello tölgy 8mm-es laminált padló – 41000

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

A tölgy dekor és a szinkron-nyomott felület valódi fa hatását kelti. Tökéletes választás azoknak akik valódi fa padlóról álmodnak de a családi kassza azt nem engedi meg. A tölgyfa erezet szépsége és a struktúrált felület természetes megjelenése minden szobában kellemes látvány.

Dekorszám: 41000

4,420 Ft

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A kiváló német minőségű Classen laminált padló egy rendkívül strapabíró, környezetbarát, újrahasznosítható padlóburkolat. Felületét tekintve vásárolható klasszikus, természetes, vízálló, bőrhatású és szinkron nyomott felületű laminált padló.

Méreteit tekintve 4,5 mm, 8 mm, valamint 10 mm vastagságban és főként 4 oldalt fózolt vagy fózolás nélküli padló, melynek kopásállósága: AC5/33 vagy AC4/32. A gyártó 15 vagy 30 év garanciát vállal a termékeire, amelyek padlófűtésre is alkalmasak!

Top