Tölgy 1800-2200x180x15 mm-es kétrétegű parketta

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

A Tölgy Elegance kétrétegű parkettát véletlen szálak jellemzik és kisebb színeltérések lehetnek. A 2-3 mm göcs valamint a szíjács megengedett. A különösen elegáns padló tökéletesen illeszkedik a klasszikus és az eklektikus belső térhez is. A lerakási módszere, ragasztás, így padlófűtésre is alkalmas.
A 11 mm-es parkettát 7 réteg lakk vagy 3 réteg viaszos olaj fedi, így a gyár 30 év garanciát vállal a termékeire. A hosszú élettartamú parketta szükség szerint felújítható, újralakkozható.

20,690 Ft

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket a stabparketta@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

FertigParkiet – Készparketta, amely egy kétrétegű konstrukció lakkozott vagy viaszos olajozott kopófelülettel. A felső elegáns réteg 4 vagy 6 mm vastagságú, és tölgy, kőris vagy exotikus fából készül. Az alsó réteg, amely a stabilizáló réteg, kemény fából van összeállítva. Ennek a rétegnek az alkalmazása leegyszerűsíti a parketta összeállítását, és biztosítja, hogy a padló ellenálljon deformációknak.

A fa megóvása és annak természetes esztétikájának kihangsúlyozása érdekében 7 réteg lakk vagy 3 réteg viaszos olaj fedi a parkettát. A technológiának köszönhetően a gyár 30 év garanciát vállal a termékeire.

Termékadatok

Méret

1800-2200x180x15 mm

Gyártó

Jawor-Parkiet

Lerakási módszer

ragasztás

Padlófűtésre

alkalmas

Garancia

30 év

Top