Tölgy Classic 1000x140x11 mm-es kétrétegű parketta

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

A Tölgy Classic kétrétegű parkettának természetes a színe és a felépítése, de az egyedi jellegét az elfogadható szíjácsok, göcsök és az elszíneződések adják meg. A belső térhez a természetes anyagával, a rusztikus és klasszikus megjelenésével tökéletesen alkalmazkodik. A lerakási módszere, ragasztás, így padlófűtésre is alkalmas.
A 11 mm-es parkettát 7 réteg lakk vagy 3 réteg viaszos olaj fedi, így a gyár 30 év garanciát vállal a termékeire. A hosszú élettartamú parketta szükség szerint felújítható, újralakkozható.

Termékeink megrendeléséhez árajánlatkérés szükséges az árajánlat kérő űrlap kitöltésén keresztül.

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

FertigParkiet – Készparketta, amely egy kétrétegű konstrukció lakkozott vagy viaszos olajozott kopófelülettel. A felső elegáns réteg 4 vagy 6 mm vastagságú, és tölgy, kőris vagy exotikus fából készül. Az alsó réteg, amely a stabilizáló réteg, kemény fából van összeállítva. Ennek a rétegnek az alkalmazása leegyszerűsíti a parketta összeállítását, és biztosítja, hogy a padló ellenálljon deformációknak.

A fa megóvása és annak természetes esztétikájának kihangsúlyozása érdekében 7 réteg lakk vagy 3 réteg viaszos olaj fedi a parkettát. A technológiának köszönhetően a gyár 30 év garanciát vállal a termékeire.

Termékadatok

Méret

1000x140x11 mm

Gyártó

Jawor-Parkiet

Lerakási módszer

ragasztás

Padlófűtésre

alkalmas

Garancia

30 év

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Top