Tölgy Exquisit 14 mm-es mozaik tömörfa parketta

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

A Tölgy Exquisit klasszikusnak számító parketta 14 mm vastag, 22 mm széles, 160 mm hosszú tömör faelemekből épül fel. Ez a parketta tradicionális mozaik tömörfa parketta, négyzetrácsos kivitelben. A parketta lefektetésének megkönnyítése miatt alulról hálón van rögzítve.
A mozaik parketta legtakarékosabb, legolcsóbb, legnagyobb mennyiségben gyártott parketta a Mátraparkettnél. Ez a hagyományos parketta többször felújítható, magas kopásálló felülettel rendelkezik. A mozaik parketta a modern követelményeknek megfelelve padlófűtött helyiségek burkolására is kiváló. A hordozó rétege tömörfa parketta, a lerakási módszer ragasztással lehetséges.

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A mozaik parketta a legtakarékosabb és a legolcsóbb tömörfa parketta, ez a hagyományos parketta többször felújítható, magas kopásálló felülettel rendelkezik.
Kiválóan alkalmas padlófűtéses helyiségek burkolására. Téglalap alakú elemekből áll, melyeket alul műanyag háló tart össze.

Termékadatok

Méret

250x640x14 mm

Kiszerelés

kötegenként 50 db (25 db jobbos+25 db balos) pántolva és zsugorfóliázva

Gyártó

Mátraparkett

Hordozó réteg

tömörfa parketta

Lerakási módszer

ragasztás

Padlófűtésre

alkalmas

Garancia

1 év

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Top