Tölgy Natúr 350x65x22 mm-es csaphornyos tömörfa parketta

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

A Tölgy Natúr csaphornyos tömörfa parkettánál a természetes növekedésből adódó színhatás megengedett. Repedés,- és szíjácsmentes, durva szövetszerkezet nélküli. Egészséges, jól benőtt színazonos göcsök 1-3 mm átmérőig, fekete tűgöcs, megengedettek, kivéve ha csoportos az előfordulás. A felület tükrös, féltükrös és rajzolatos elemekből áll, de a rajzolatosság durva, nagymértékű nem lehet. Ferdeszálúság a szélesség 50 % -ig megengedett.

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A csaphornyos tömörfa parketta évszázados tradíciókra épülő, hagyományos, nagy teherbírású burkolatot alkot, amely szépsége és tartóssága miatt az egyik legnépszerűbb parkettaféleség.

Teljes keresztmetszetében valódi, tömörfából készül. A tömörfának köszönhetően több évtizedes az élettartama, kopás esetén felújítható, csiszolható, újra lakkozható.

Alkalmas irodák, éttermek, nappalik padlózatának.

Termékadatok

Méret

350x65x22 mm

Kiszerelés

kötegenként 50 db (25 db jobbos+25 db balos) pántolva és zsugorfóliázva

Gyártó

Mátraparkett

Garancia

1 év

Padlófűtésre

nem alkalmas

Lerakási módszer

szegezés vagy ragasztás

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Top