Tölgy Siena 7 mm-es Kaindl laminált padló – 3709

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

A laminált Classic kollekcióba a klasszikus, autentikus felületű padlók tartoznak. A 7 mm-es laminált padlók IP31-es kopásállósággal rendelkeznek, padlófűtésre alkalmasak. Billenő click rendszer a lerakási módszer, hordozó réteg HDF (nagyszilárdságú hordozólap). Dekorszám: 3709

3,140 Ft

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A Kaindl klasszikus laminált padlóburkolatok anyaga több mint 90%-ban környezetbarát faőrlemény, amelyből nagyszilárdságú hordozólap (HDF) készül. A hordozólap felszínén impregnált, UV-álló, színtartó dekorréteg, és az ezt védő, átlátszó, kopásálló melamingyantás védőréteg van. A panelt hátoldalt ugyancsak melaminos balanszrétege teszi szendvicsszerkezetűvé és egyben formatartóvá, mivel e réteg szilárdsága azonos a fedőrétegével.

A laminált padló vastagsága 7-10 mm, így melegvizes padlófűtés esetén kiválóan alkalmazható. A hő átjut az anyagon, ezáltal optimális hővezető képességet szavatol. Beépítési magasságuk minimális, ami felújításnál nagyon fontos. A panelek illesztése tökéletes, így nem keletkeznek hézagok az elemek között. Felületük ellenáll a cigarettaparázsnak, különféle háztartási oldószereknek, magas nyomás és kopásállóságúak.

.

Termékadatok

Méret

1383x193x7mm

Kiszerelés

2,67 m²/csomag

Gyártó

Kaindl

Kopásállóság

IP31

Hordozó réteg

HDF

Lerakási módszer

billenő click rendszer

Padlófűtésre

alkalmas

Garancia

15 év

Dekorszám

3709

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Top