Unico 105 szélcsiszológép

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

Az Unico 105 szélcsiszológép ideális a szélek csiszolásához. Ergonómiailag tökéletes. A vezetőcső és fogantyú egyénre beállítható.  Flexibilis, elforgatható lámpával szállítva. A felületcsiszológép kiegészítője. Három különböző előtéthosszúságban szállítható, a fűtőtest mélységétől függően.

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A sikeres padlóspecialisták évek óta méltán számítanak arra kiváló felületi minőségre, melyet a LÄGLER padlócsiszoló gépekkel érnek el, hiszen az elégedett ügyfelek hosszú távon biztos ügyfelek is egyben. A megbízhatóság, könnyű kezelhetőség és hosszú élettartam megérik a befektetést. Az igényes technológia garantálja a fapadlók magas minőségű, gyors és környezetbarát megmunkálását.

Ne bízza  sikerét a véletlenre! Ha Ön a piacvezető termék mellett dönt, sikeres választásával a legbiztosabb befektetéshez jut.

Termékadatok

Egyfázisú, váltóáramú motor

230 V / 1,1 KW

Védelem

feszültséghiány-kioldás, termikus túlterhelés elleni

Biztosíték

10 Amper

Csiszolótárcsa/kefe átmérő

178 mm

Csiszolótárcsa/kefe fordulatszám

kb. 2800 ford/perc

Gépsúly

19 kg

Előtétmagasság

57 mm

Előtéthossz

105 mm

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Top