WOCA Master padlóolaj

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

A WOCA Master padlóolaj ideális felületkezelő szer bármely fatípusú kezeletlen, frissen csiszolt vagy nemrég lerakott padlóhoz. Az olaj alkalmazható kezeletlen vagy lúggal kezelt faszerkezeteken, mint beltéri padlók, lépcsők, panelek és bútorok.

  • bármely fapadlón alkalmazható
  • alkalmas nagy padlófelületekhez
  • kézi vagy gépi feldolgozás

9,600 Ft

Címkék:WOCA
Kategóriák:Parketta olajok
Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A WOCA Master padlóolaj ideális felületkezelő szer bármely fatípusú kezeletlen, frissen csiszolt vagy nemrég lerakott padlóhoz. Az olaj alkalmazható kezeletlen vagy lúggal kezelt faszerkezeteken, mint beltéri padlók, lépcsők, panelek és bútorok. A Master padlóolaj jól beszívódik a felületbe, így az strapabíróvá, szennyeződés- és víztaszító hatásúvá válik. A Master padlóolaj natúr főként sötét fafajtákhoz ajánlott, kihangsúlyozza a fa természetes meleg színét. A világos fafajtákat a Master padlóolaj fehér változatával kezeljük, amely ápolja és védi a természetes világos színt. Alkalmazáskor a termék, a helyiség és a padló hőmérsékletének 15 és 30 °C között kell lennie. Gondoskodjunk a megfelelő szellőztetésről a termékfelvitel és a száradás alatt.

Címkék:WOCA
Top