Avatara Oak Midea long – W01

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

…

24,990 Ft

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A laminált padlók közül egyes dekorok raktárkészletről elérhetők, a rendelős dekorok beszállítási ideje 4-6 hét. A szalagparketták, és csiszológépek várható beszállítási ideje 1-2 hét. A vinylpadlók-és svédpadlók szállítási ideje várhatóan 4-6 hét. A kétrétegű parketták és csaphornyos parketták gyártása előreláthatólag 8-12 hét.

Avatara – Természetes, akár a fa; strapabíró, mint bármelyik design burkolat.

Az Avatara kollekció kombinálja a természetességet a legmodernebb melegburkolatok praktikusságával: extrém strapabíróság és ellenállás karcolásokkal szemben, ezért nem kell mindig odafigyelni rá.

Az új digitális nyomtatási és strukturálási technológiájának köszönhetően kinézete gyakorlatilag megegyezik az igazi fáéval és nehezen megkülönböztethető tőle. Minden dekor 24 különböző panelmintával rendelkezik, így akár 9 m2-nyi terület is lerakható ismétlődés nélkül.  Tényleg annyira természetes esztétikailag, mint ahogy azt elvárod.

Természetes kívülről, okos belülről. A teljes kollekció olyan szerkezettel rendelkezik, mely 100%-ig PVC és vegyszer mentes, ezáltal károsanyag kibocsátása szinte nulla.

Top