ELF 250 hengercsiszológép

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

Az ELF 250 hengercsiszológép robusztus, sokszorosan kipróbált hengercsiszológép. Választható hagyományos, három különböző szélességű csiszolóhengerrel, vagy a modern LÄGLER centrifugális csiszolótechnikával felszerelve.

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A laminált padlók közül egyes dekorok raktárkészletről elérhetők, a rendelős dekorok beszállítási ideje 4-6 hét. A szalagparketták, és csiszológépek várható beszállítási ideje 1-2 hét. A vinylpadlók-és svédpadlók szállítási ideje várhatóan 4-6 hét. A kétrétegű parketták és csaphornyos parketták gyártása előreláthatólag 8-12 hét.

A sikeres padlóspecialisták évek óta méltán számítanak arra kiváló felületi minőségre, melyet a LÄGLER padlócsiszoló gépekkel érnek el, hiszen az elégedett ügyfelek hosszú távon biztos ügyfelek is egyben. A megbízhatóság, könnyű kezelhetőség és hosszú élettartam megérik a befektetést. Az igényes technológia garantálja a fapadlók magas minőségű, gyors és környezetbarát megmunkálását.

Ne bízza  sikerét a véletlenre! Ha Ön a piacvezető termék mellett dönt, sikeres választásával a legbiztosabb befektetéshez jut.

Termékadatok

Egyfázisú, váltóáramú motor

230 V / 2,2 KW

Védelem

feszültséghiány-kioldás, termikus túlterhelés elleni

Biztosíték

16 Amper

Csiszolóhenger szélesség

250 mm

Csiszolóhenger fordulatszám

kb.2.400 ford/perc

Gépsúly

79 kg

    Név*

    Email cím*

    Tárgy

    Üzenet

    Top