ter Hürne Oak Dublin – D04a Pro ragasztós halszálka

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

Méret: 749.3 x 149.9 x 2,5 mm

ragasztós halszálka vinyl padló

15,490 Ft

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A laminált padlók közül egyes dekorok raktárkészletről elérhetők, a rendelős dekorok beszállítási ideje 4-6 hét. A szalagparketták, és csiszológépek várható beszállítási ideje 1-2 hét. A vinylpadlók-és svédpadlók szállítási ideje várhatóan 4-6 hét. A kétrétegű parketták és csaphornyos parketták gyártása előreláthatólag 8-12 hét.

Kényelmes padló a szójabab erejével

Az új ter Hürne Soya LVT kollekció engedi, hogy teljesértékű életet élj. Összetevői között megtalálható egy szójababból kinyert olaj, mely hozzájárul lakásod egészséges levegőjének fenntartásához.

Ellentétben a hagyományos vinyl padlókkal, melyek PVC-ből készülnek, a ter Hürne nem használ műanyag alapú lágyítót, így padlójuk teljesen ftalát mentes. Ehelyett egy olyan olajat használnak lágyításra mely természetes-alapú, amit a szójából nyernek ki. Ez teszi lehetővé azt, hogy ez a vinyl padló az összes alacsony-kibocsátási kritériumot teljesíti.

Puha, csendes és kellemes érzés járni ezen a padlón, ami a felszín alatt nagyon strapabíró. A robosztus környezete gyakorlatilag láthatatlan szabad szemmel, ugyanis ezen tulajdonságait elrejtették a szerkezetében. Ráadásul teljesen víz-, sár- és kutya tappancs álló! Nagyon könnyű karbantartani és tisztítani.

Top