Falquon SPC padlók – outside fine, inside stone

 

A Falquon alátétes-klikkes SPC padló összetevőit, az újonnan kifejlesztett ásványi alapú és formaldehid-mentes e-marble®alap a padlóburkolatok új generációjának tekintik. A gondosan megmunkált és finomra őrölt márványból készült Falquon SPC padlók minden követelménynek megfelelnek. Könnyű lerakás minden aljzatra, ehhez segítségre van az egyszerű és felhasználóbarát klikkrendszer – még a fugavonalak ellátott csempék fölött is. Méretstabilitása egyedülálló, ezt a vízálló SPC padlót nem kell akklimatizálni lerakás előtt és installálhatók napos helységekbe is padlótól plafonig ellátott ablakokkal. A lerakáshoz nincs szükség nagy teherbírású szerszámokra, egy vinyl vágókés elegendő az installációhoz.

100% vízálló: mindegyik termékcsalád installálható közlekedőbe, konyhába és fürdőszobába is minden probléma nélkül.

Klikkes lerakás: könnyen és ragasztómentesen lerakhatók a kollekció. Az 5G klikkrendszer biztosítja a gyors és tartós kötést még a szélesebb dekoroknál is.

Magas kopásállóság: erős és robusztus, karcellenálló, kiállja az extrémebb felhasználást is.

Padlófűtés: a termékeket rendkívül alacsony hőellenállás jellemzi, ideális padlófűtésre.

 

Wood kollekció – A fa szépsége egyedülálló tartósággal

A Wood kollekció magas minőségű osztályozottsága mellett visszaadja a fa szépségét és melegségét. Ha valódi fapadlóról álmodozol, de bizonytalan vagy kényességére, a Wood kollekciót neked találták ki. Ez a termékcsalád 12 mintából és árnyalatból áll, utánozva a valódi fát. Az SPC felülete tökéletesen hasonlít a fa gyönyörű természetes erezetére.

A Wood kollekció kimagaslóan strapabíró, jóval erősebbek, mint a hagyományos vinyl padlók. Gyárilag beépített akusztikus alátéttel rendelkeznek, ezáltal hangszigetelésük kimagasló. A teljes vastagsága az SPC padlónak 6mm.

 

Stone – akár a lakás teljes területére

A Stone kollekció SPC padló, de tökéletesen jelenítik meg a kő mintázatot. Ebben a kollekcióban 10 szín található, világos bézstől barna árnyalaton át egészen a feketéig. A Stone kollekció többnyire matt felületeket képvisel, de pár dekornál megtalálhatjuk a fényes testvért is.

Az SPC padlók magas minőségűek, az LVT vinylpadlók továbbfejlesztett verziója. Modern klikkrendszerrel rendelkeznek, nem gyúlékonyak és kimagaslóan kopásállók.

 

Herringbone – egy egyedi kollekció a klasszikus halszálka mintával

Szereted a hagyományos parkettát? Váltsd valóra az álmod a Herringbone kollekcióval, ami négy klasszikus fa dizájnban érhető el. A halszálka minta egy kis nosztalgia érzést ad a szobának.

A Falquon SPC padlói minden belső tervezésbe beleillenek. Gyönyörűek, csendesek, diszkrétek. Mindemellett kimagaslóan tartósak, vízállóak, és méretben stabilak. Csúszásmentesek és koszállóak, a ház bármely szobájába lerakhatóak, hálószobától egészen a fürdőszobáig.

undefined

Találatok 1–16 a 39 termékből

Találatok 1–16 a 39 termékből

Top