OneFlor Luxus Vinyl Padlók

Minőségi vinyl padló a OneFlor Europe-tól!

A parketta és padlóhatású luxus vinyl padlók egy egészen új hangulatot teremthet a lakásban, akár kiegészítőként is funkcionálhatnak.

 Speciális technológiák

Anyaguk rugalmasabb, mint a megszokott laminált padlóké, ragasztás nélkül is lerakhatók, így amennyiben cserére szánjuk el magunkat, eltávolításuk roppant egyszerű. Alkalmazhatók akár padlófűtött helyiségekben is, több rétegű összetételük lehetővé teszi akár a jobb hangszigetelést is. 100 % vízálló padlóburkolat.

Könnyen kezelhető felület

A termékek felülete antibakteriális, bátran bő vízzel is tisztíthatóak, nem kell tartani a padló felpúposodásától. Ellenáll a sérüléseknek és a karcolásoknak is.

A OneFlor termékek új technológiával készült, luxus vinyl padlók. Ragasztás nélkül, könnyedén lerakhatók, padlófűtéses helyiségekben is alkalmazhatók. Eltávolításuk sem jelent nehézséget. Összetett megoldásának köszönhetően lakossági- és üzleti felhasználásra is kiváló, alkalmas szállodák és irodahelyiségek, nagyobb területek burkolására is.Felülete rugalmasabb, mint egy laminált padlóé, sokkal könnyebben tisztítható és tisztán tartható.
A Belga OneFlor márkájú luxus vinyl padlókból több termékcsalád közül választhatnak a vásárlók, többféleképpen variálhatóak a dizájnok.

Eco30 (ragasztós)
Az Eco30 vinyl padló 10 fa- és beton mintával, 3 méretben és 22 dekorral kapható. Legjobb ár-érték arány. Háztartási felhasználásra kifejlesztett ragasztós padló, kis forgalmú kereskedelmi üzletben is használható.
Vastagság: 2,0 mm. Kopóréteg: 0,30 mm

Ecoclik30 (klikkes)
Az ECOCLICK30 az új belső dekoráció gyors és egyszerű megoldása. Klikkes rendszerének köszönhetően gyors és egyszerű a lerakása. Háztartási felhasználásra és kiskereskedelmi felhasználásra is alkalmas termék.
Vastagság: 4,0 mm. Kopóréteg: 0,30 mm

Eco55 (ragasztós)
Az ECO55 sokoldalú kivitele és tartóssága nagyszerű választást jelent mind háztartási, mind kereskedelmi belső terekhez.

A 10 fa- és beton mintával, 3 méretben és gondosan kiválasztott 20 színben kapható. Az ECO55 tökéletes ragasztási megoldás minden projekthez.
Vastagság: 2,5 mm. Kopóréteg : 0,55 mm.

Ecoclik55 (klikkes)
Az ECOCLICK55 20 divatos színt tartalmaz. Ideális megoldás mind kereskedelmi, mind lakóépültekben. Az úsztatott lerakási technikának köszönhetően nem károsítja a meglévő padlót. Gyors és egyszerű a telepítése.
Vastagság: 5,0 mm. Kopóréteg: 0,55 mm

Solidclik30 (lágy klikkes + gyári alátétes)
A SOLIDE CLICK 30 ideális megoldás az otthoni felújításhoz.  A termékben alkalmazott forradalmi merevlemez kiemelkedő méretstabilitást és nagy hőállóságot biztosít, akár 80 ° C-ig. Lehetővé teszi a termék egy meglévő kerámia padlóra történő telepítését. A beépített akusztikus pad hozzájárul a magas hangcsökkentéshez a jobb kényelem érdekében. A kollekció 14 mintából készül, amely minden stílushoz megfelel.
Vastagság: 4,5 mm. Kopóréteg: 0,30 mm
https://oneflor-europe.be/solide-click-30/

Solidclik55 (lágy klikkes+gyári alátétes)
Új LVT generáció. A SOLIDE CLICK 55 háztartási és kereskedelmi területeken használható. Ideális megoldás felújításraA termékben alkalmazott forradalmi merevlemez kiemelkedő méretstabilitást és nagy hőállóságot biztosít, akár 80 ° C-ig. A beépített akusztikus pad hozzájárul a magas hangcsökkentéshez a jobb kényelem érdekében. A kollekció 22 természetes megjelenésű dekorból készül, amely minden igényt kielégít.
Vastagság: 6,0 mm. Kopóréteg: 0,55 mm

Rigid30 XL (kemény klikkes+gyári alátétes)
A RIGID30 XL háztartási és kereskedelmi területeken használható.  Közvetlen lerakás lehetséges kerámia padlóra, a klikkes rendszernek köszönhetően gyors és könnyű a lerakása. Alkalmazható vizes helységekben és padlófűtésre is rakható. A beépített akusztikus pad (21 dB) hozzájárul a magas hangcsökkentéshez.  7 élethű dizájn dekor található a kollekcióban.
Vastagság: 5,0 mm. Kopóréteg: 0,30 mm

Rigid55 (kemény klikkes+gyári alátétes)
A nagy sűrűségű merevlemez-technológia a RIGID55 padlónak kiváló teljesítményt biztosít. A kollekciót nemcsak háztartási használatra tervezték, hanem a nagy forgalmú kereskedelmi környezetekben is helytáll.  A merevlemez lehetővé teszi a közvetlen beszerelést a legtöbb meglévő kemény padlóra és az egyenlőtlen aljzatra. Az integrált akusztikus pad 21dB ütési hangcsökkentést kínál. A termékcsalád 10 gyönyörű mintából készült.
Vastagság: 5,0 mm. Kopóréteg: 0,55 mm

Loom+ (modul vinyl padlók)
A LOOM + az Oneflor-Europe szőtt vinyl lapok kollekciója a nagy forgalmú kereskedelmi területeken. Egyesíti a textilpadlók megjelenését és hangulatát, valamint a luxus vinyl lapok előnyeit. Erős, tartós és nagyon könnyen tisztítható. A kollekció 12 dekorból készül: 10 hangulatos és elegáns egyszínű (KNIT), valamint 2 elegáns és dekoratív mintázat, kifinomultabb szövés szerkezettel (ACCENTS).
Vastagság: 3,0 mm. Csempe mérete: 500 x 500 mm

Találatok 1–16 a 140 termékből

Találatok 1–16 a 140 termékből

Top