OneFlor Luxus Vinyl Padlók

Minőségi vinyl padló a OneFlor Europe-tól!

A parketta és padlóhatású luxus vinyl padlók egy egészen új hangulatot teremthetnek a lakásában, akár kiegészítőként is funkcionálhatnak.

 Speciális technológiák

Anyaguk rugalmasabb, mint a megszokott laminált padlóké, ragasztás nélkül is lerakhatók, így amennyiben cserére szánjuk el magunkat, eltávolításuk roppant egyszerű. Alkalmazhatók akár padlófűtött helyiségekben is, több rétegű összetételük lehetővé teszi akár a jobb hangszigetelést is. 100 % vízálló padlóburkolat.

Könnyen kezelhető felület

A termékek felülete antibakteriális, bátran bő vízzel is tisztíthatóak, nem kell tartani a padló felpúposodásától. Ellenáll a sérüléseknek és a karcolásoknak is.

A OneFlor termékek új technológiával készült, luxus vinyl padlók. Ragasztás nélkül, könnyedén lerakhatók, padlófűtéses helyiségekben is alkalmazhatók. Eltávolításuk sem jelent nehézséget. Összetett megoldásának köszönhetően lakossági- és üzleti felhasználásra is kiváló, alkalmas szállodák és irodahelyiségek, nagyobb területek burkolására is.Felülete rugalmasabb, mint egy laminált padlóé, sokkal könnyebben tisztítható és tisztán tartható.
A belga OneFlor luxus vinyl padlókból több termékcsalád közül választhatnak a vásárlók, többféleképpen variálhatóak a dizájnok.

A vinyl dekorok többsége elérhető ragasztós és alátétes klikkes verzióban is.

  • Ragasztós kivitel: Eco30, (Home30 kollekció) Eco55, (Workshop55 kollekció) Classic30
  • Klikkes kivitel: EcoClick30 (Home30 kollekció)
  • Alátétes-klikkes kivitel: SolideClick30 (Home30 kollekció), RigidXL30, SolideClick55 (Workshop55 kollekció)

Találatok 1–16 a 132 termékből

Találatok 1–16 a 132 termékből

Top