OneFlor Luxus Vinyl Padlók

Minőségi vinyl padló a OneFlor Europe-tól!

A parketta és padlóhatású luxus vinyl padlók egy egészen új hangulatot teremthetnek a lakásában, akár kiegészítőként is funkcionálhatnak.

 Speciális technológiák

Anyaguk rugalmasabb, mint a megszokott laminált padlóké, ragasztás nélkül is lerakhatók, így amennyiben cserére szánjuk el magunkat, eltávolításuk roppant egyszerű. Alkalmazhatók akár padlófűtött helyiségekben is, több rétegű összetételük lehetővé teszi akár a jobb hangszigetelést is. 100 % vízálló padlóburkolat.

Könnyen kezelhető felület

A termékek felülete antibakteriális, bátran bő vízzel is tisztíthatóak, nem kell tartani a padló felpúposodásától. Ellenáll a sérüléseknek és a karcolásoknak is.

A OneFlor termékek új technológiával készült, luxus vinyl padlók. Ragasztás nélkül, könnyedén lerakhatók, padlófűtéses helyiségekben is alkalmazhatók. Eltávolításuk sem jelent nehézséget. Összetett megoldásának köszönhetően lakossági- és üzleti felhasználásra is kiváló, alkalmas szállodák és irodahelyiségek, nagyobb területek burkolására is.Felülete rugalmasabb, mint egy laminált padlóé, sokkal könnyebben tisztítható és tisztán tartható.
A belga OneFlor luxus vinyl padlókból több termékcsalád közül választhatnak a vásárlók, többféleképpen variálhatóak a dizájnok.

Találatok 1–16 a 132 termékből

Találatok 1–16 a 132 termékből

Top