Woodsman egyedi faparketták – ahol határ a csillagos ég

slide 1
Image Slide 3
Woodsman egyedi parketták egy életen át
Image Slide 2
Álmodja meg, mi valóra váltjuk
Image Slide 3
Precíz és pontos munkafolyamatok
Image Slide 3
Modern asztalos gépekkel
Image Slide 3
Egyedi felületi megmunkálás
Image Slide 3
Modern gépeinkkel bármi lehetséges
Image Slide 3
Egyedi kézi olajozás, a legszebb hatás érdekében
Image Slide 3
Profi raktározás - akár 2 hónapig díjmentesen
Image Slide 3
Táblásított parketták
Image Slide 1
Egyedi felületkezelés
Image Slide 3
Egyedi felületkezelés
Image Slide 3
Egyedi felületkezelés
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Családi vállalkozásunk tagjait a fa szeretete vezérli, ezért is fogtunk bele egyedi faparketták gyártásába. Ön kigondolja mit szeretne, mi pedig megvalósítjuk! Minden általunk készített parketta kisipari manufaktúrára jellemző módon készül, rendkívüli odafigyeléssel, precizitással és a modern idők asztalosgépeinek segítségével. Az általunk elkészített parketta mintája, formavilága ugyanúgy beleilleszthető egy minimalista környezetbe, mint egy autentikus épület belső tereibe.

Kínálatunk elsősorban többrétegű, rétegelt struktúrára épülő padlótermékekre vonatkozik. A nyír rétegelt, vagy fenyő hordozórétegre készülő parkettáknál a legmagasabb ragasztási minőségű, formaldehid-mentes bázison, a legmodernebb préstechnológiával érjük el, hogy a legstabilabb padlófelületet kapjuk. A tölgy fedőréteg 3,2 milliméter és 6 milliméter között változik, a felület típusától függően.

Amikor a lerakásra kerül a sor, az egyedi Woodsman padló már teljesen kész állapotban van, nem igényel már semmilyen felületkezelést. A végső megjelenést, illetve a színt az oxidatív kemény olajoktól kezdve a levegőn száradó kemény viaszokon át, egyes termékek esetében pedig a lakkozott felület biztosítja.

A magas minőség mellett a környezetvédelem is kiemelkedően fontos számunkra. A nyers fafelületet a kiváló minőségű dán WOCA olajokkal kezeljük műhelyünkben, amelyek teljes mértékben megfelelnek a Magyar Szabványügyi Testület előírásainak és az Európai Unió normáinak. A felületre felvitt anyagok a száradást követően sem a környezetre, sem az emberekre, sem pedig a háziállatokra nem veszélyesek. A tölgyfát a kiválasztott színtől függően előkezeléssel, lúgokkal, olajokkal kezeljük, maximálisan betartva minden gyártói előírást. A száradást követően a termékekből már semmiféle egészségre ártalmas kémiai vegyület nem kerül a környezetbe.

Lejjebb görgetve tekintsen bele Woodsman kollekciónkba, inspirálódjon belőle és álmodja meg a saját fapadlóját. Az oldalunkra feltöltött dekorok mind megtekinthetők nagytarcsai bemutatótermünkben. A mintatáblákon látható színek mind rendelhetők, de lehetnek csupán irányadó színek is, és álmodja meg teljesen egyedi színű fapadlóját, mi pedig megvalósítjuk!

Minden termékünk egyedi ajánlat alapján készül, kérhető ragasztott vagy klikkes verzióban, natúr vagy rusztikus válogatottságban, csiszolt vagy strukturált felülettel.

Találatok 1–16 a 123 termékből

Találatok 1–16 a 123 termékből

Top