KRONOTEX AMAZONE Prestige Oak white – D3239

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex AMAZONE termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatással bír. Laminált padlók szoros illeszkedéssel, de bájos megjelenéssel!

Kopásállóság: AC5 10/33

4,990 Ft

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

Határozz meg magadnak egy stílust! Legyél kifinomult – ezt kezdheted rögtön a padlóválasztásnál. Az AMAZONE az ideális laminált padló mindenkinek, aki tudja mi az az exkluzív és rendkívüli. Ezek a természetes hatású fapadlók klasszikus szépséggel és hajlékonysággal vannak párosítva, hogy a képzeleted szabadon szárnyaljon, miközben egy titkos hozzávalót csempész az életedbe.

A kitűnő tölgy variációk szürke és barna színárnyalatokban, akár domborított stílusban, hogy még inkább természetes fa hatást érj el velük. Az AMAZONE padlók szoros illeszkedésűek és hosszúak, bájos megjelenést biztosítanak, de fényűző hatást is elérhetsz velük. Mindezekkel akár optikailag növelheted a szoba méretét is. Praktikus, elegáns és sokoldalú padlók, amik egy kis érzékenységet csempésznek a szobákba.

Termékadatok

Kopásállóság

AC5 10/33

Méret

1380x157mm

Felület

valódi fa optikai hatás

Lerakási módszer

clickkes rendszer

Top