Woca Intensive Wood Cleaner 1 liter

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

8,685 Ft

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A laminált padlók közül egyes dekorok raktárkészletről elérhetők, a rendelős dekorok beszállítási ideje 4-6 hét. A szalagparketták, és csiszológépek várható beszállítási ideje 1-2 hét. A vinylpadlók-és svédpadlók szállítási ideje várhatóan 4-6 hét. A kétrétegű parketták és csaphornyos parketták gyártása előreláthatólag 8-12 hét.

Intensive Wood Cleaner

A fatisztító (wood cleaner) tökéletesen használható a kezelt, a szappanozott, az olajozott, valamint a lakkozott felületekre. Ezenkívül alkalmazható befejezetlen fal-és mennyezet, illetve bútorlapok tisztítására is.

 • tökéletes benti felületkezeletlen, olajozott, viaszolt, lakkozott vagy szappanozott felületekre
 • előkészítheti a fát a további karbantartási anyagokra (olaj, szappan)
 • egyszerű tisztítás, zsíreltávolítás
 • hatékonysága intenzív
 • IBR által tesztelt

Termékleírás:

A fatisztító (wood cleaner) tökéletesen használható a kezelt, a szappanozott, az olajozott, valamint a lakkozott felületekre. Ezenkívül alkalmazható felületkezeletlen fal-és mennyezet, illetve bútorlapok tisztítására is.

Hogyan használjuk?

Befejezetlen vagy szappanozott felületű famunka

 1. Keverjen össze 5 liter langyos vízben 150 ml fatisztítót (wood cleaner), ha szükséges hagyja az oldatot a kezelt felületen egy kis ideig, hogy a szennyeződés feloldódjon.
 2. Ecsettel vagy tisztítópárnával mossa fel a padlót, ha nagyon piszkos a felület használjunk polírozógépet a tisztításhoz. A folyamat után töröljük szárazra egy törlőruhával vagy felmosóval.
 3. Ismételje meg a folyamatot, ha nagyon piszkos a felület.
 4. Amennyiben szappanos felületeken használja, a szappan védőréteg elvékonyodik, ezért használja a természetes szappant (natural soap) második lépésként, miután a fa teljesen megszáradt.

Olajozott fa és parketta

 1. Keverjen össze 5 liter langyos vízben 150 ml fatisztítót (wood cleaner). Mossa fel az oldattal a padlót, és hagyja rajta egy kis ideig, hogy a szennyeződés feloldódjon.
 1. Ecsettel vagy tisztítópárnával mossa fel a padlót, ha nagyon piszkos a felület használjunk polírozógépet a tisztításhoz. A folyamat után töröljük szárazra egy törlőruhával vagy felmosóval. Ismételje meg a folyamatot, ha nagyon piszkos a felület.
 2. Alacsony kopású területeken használja a természetest szappant (natural soap), ez a folyamat segít visszaállítani a védőszappanréteget a szennyeződések ellen.
 3. A nagyobb kopású területeken ajánlott a karbantartó olaj/paszta (Maintenance oil/pasta) való felületkezelés.

Bútorok és panelek – lakkozott, festett vagy egyéb módon elkészült felület

 1. Keverjen össze 5 liter langyos vízben 100 ml fatisztítót (wood cleaner), majd alaposan törölje át a fát egy keményebb tisztítóruhával. Mindig kétszer törölje át a felületet, hogy biztosan minden felesleges vizet eltávolítson.
 2. Ismételje meg ezt a folyamatot ahányszor szükségesnek látja.

Műszaki adatok:

Összetevők: víz, < 5% nemionos felületaktív anyagok és < 5% anionos felületaktív anyagok
Fizikai állapot: folyadék
Lobbanáspont: >100
Sűrűség: 1,04
PH érték: 10,5
Szag: gyenge
Használati eszközök: 2 műanyag vödör, felmosó/mop, tisztítóruha
Hulladékkezelés: az üres tárolóedényeket és maradékanyagokat a helyi előírásoknak megfelelően kell eltávolítani
Kiszerelés: 1 liter és 2,5 liter
Tárolás: biztonságos helyen tárolandó, gyermekek elől elzárva. Hőforrásoktól (pl: napfény) távol tartandó. Fagytól óvni kell.

 

Címkék:WOCA
Top