Elan lépcső- és szélcsiszológép

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

Az Elan lépcső- és szélcsiszológép könnyű, rugalmas univerzális gép, szélek, sarkok és falépcsők megmunkálásához. Sokoldalú alkalmazhatósága miatt mind a profi, mind az alkalmi felhasználók körében igen kedvelt. Könnyű kezelhetőség preciziós munkáknál.

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A sikeres padlóspecialisták évek óta méltán számítanak arra kiváló felületi minőségre, melyet a LÄGLER padlócsiszoló gépekkel érnek el, hiszen az elégedett ügyfelek hosszú távon biztos ügyfelek is egyben. A megbízhatóság, könnyű kezelhetőség és hosszú élettartam megérik a befektetést. Az igényes technológia garantálja a fapadlók magas minőségű, gyors és környezetbarát megmunkálását.

Ne bízza  sikerét a véletlenre! Ha Ön a piacvezető termék mellett dönt, sikeres választásával a legbiztosabb befektetéshez jut.

Termékadatok

Univerzális motor

230 V / 1,2 KW

Védelem

feszültséghiány-kioldás, termikus túlterhelés elleni

Biztosíték

10 Amper

Csiszolóágy méret

400 x 100 mm

Csiszolótárcsa/kefe átmérő

150 mm

Csiszolótárcsa/kefe fordulatszám

kb. 4000 ford/perc

Gépsúly

8 kg

Előtéthossz rövid előtét

110 mm

Előtéthossz hosszú előtét

310 mm

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Top