Szuperhummel szalagcsiszológép

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket!

Rövid leírás

A Szuperhummel szalagcsiszológép kiemelkedő teljesítményű csiszológép 300 mm szélességű csiszolóhengerrel. Középületek és intézmények nagy felületeinek gazdaságos megmunkálására tervezték, így ideális iskolák, sport- és kereskedelmi létesítmények parketta- és Dielen-padlóinak, vagy fakocka burkolatainak csiszolásához.

Vásárlás és rendelés
Parkettázási termékeinket az info@stabparketta.hu e-mail címen, vagy a +36 (30) 278-22-01 mobilszámon rendelheti meg! A szalagparketták, laminált padlók szállítási ideje: 3-4 munkanap, míg a kétrétegű parketták, csiszológépek, svédpadlók, tömörfa parketták szállítási ideje: 2-3 hét.

A sikeres padlóspecialisták évek óta méltán számítanak arra kiváló felületi minőségre, melyet a LÄGLER padlócsiszoló gépekkel érnek el, hiszen az elégedett ügyfelek hosszú távon biztos ügyfelek is egyben. A megbízhatóság, könnyű kezelhetőség és hosszú élettartam megérik a befektetést. Az igényes technológia garantálja a fapadlók magas minőségű, gyors és környezetbarát megmunkálását.

Ne bízza  sikerét a véletlenre! Ha Ön a piacvezető termék mellett dönt, sikeres választásával a legbiztosabb befektetéshez jut.

Termékadatok

3fázisú, váltóáramú motor

230 / 390 V / 4 KW

Védelem

termikus túlterhelés elleni

Háromszögkapcsolás

230 V

Csillagkapcsolás

390 V

Biztosíték

8 Amper

Csiszolóhenger szélesség

300 mm

Csiszolóhenger fordulatszám

kb.2.400 ford/perc

Csiszolószalag méret

300 x 800 mm

Gépsúly

87 kg

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Top